MYRY:N JÄSENILLE

TEKISINKÖ VERKKOKURSSIN

Ilmainen Webinaari

 

Menestyksekkään verkkokurssin rakentamiseen riittää kevyt kukkaro ja hyvä idea. Konsteja on monia.

 

KLIKKAA TÄSTÄ MUKAAN!

KAIVETAAN KONSTIT JA KIKAT ESIIN,

JOTTA PÄÄSET (VIHDOIN) SORVAAMAAN TOIMIVAA KURSSIA...

RYHTYMINEN ON AINA PARAS ALKUTOIMI


...mutta kokonaisen kurssin rakentaminen vaatii hieman pohjatietoja. Kurssisisältö pitää lajitella ja saataa eloon ja myös saada asiakkaiden saapuville. Toimivaksi kurssi tulee kun osaat yhdistää palaset (tekniset, sisällölliset, ja asiakkaita ohjaavat) oikein ja otat huomioon myös kurssin kävijän käyttökokemuksen heti alusta alkaen, keskellä kurssin tohinaa ja vielä lopun jälkeenkin. Menestys kurssistasi tulee kun riittävän moni oikeasta kohderyhmästä löytää sen, ostaa sen ja suosittelee sitä innokkaasti.

Webinaarissa ruuvataan auki kaikkia näitä, jotta voit tehdä valistuneempia päätöksiä suunnitellessasi ja nikkaroidessasi omaa kurssiasi.

Placeholder Image

AVATAAN MAHDOLLISUUKSIEN OVIA

Kurkitaan tekniikkaa, strategiaa ja käytännön toimia.

Placeholder Image

Kokonainen kurssi

Miten kokonaisuus kootaan? Vertaillaan kurssialustoja ja voiko ilman niitä pärjätä. Mitä kurssi sisältää, mihin on hyvä varautua suunnitellessaan kurssia ja kuinka huolellisesti pitää suunnitella. Muodikas membership, videota, audiota, kuvia, tekstiä...
😮KÄÄÄ-ÄÄK (kö?)

Placeholder Image

Toimiva kurssi

Miten rakennetaan sujuvasti etenevä kurssi ja eteneekö se reaaliajassa. Ehkäise tekniset solmut jo ennalta. Kuinka maksimoit mahtavan kurssikokemuksen mahdollisuuden. Kuinka voi lisätä lämpöä ja läheistä otetta verkkokurssiin.

Placeholder Image

Menestyksekäs kurssi

Kuinka kurssi myydään ja kenelle. Pitääkö myyntiputki kaivaa maahan ja tarvitaanko sellaista. Miten raha liikkuu ja mihin pitää sen tiimoilta kiinnittää huomiota.

Oikaistaan mutkia matkaltasi, jottei kaikkea tarvitse kokeilla kantapään kautta.

TÄMÄN WEBIKSEN JÄLKEEN TIEDÄT

Placeholder Image

MILLAINEN OLISI
OIKEA
KURSSIRAKENNE

Millainen rakenne palvelee juuri sinun asiasi esittämistä parhaiten. Kun tiedät vaihtoehtoja on helpompi vertailla niiden osuvuutta omaan tarkoitukseesi.

Placeholder Image

KUINKA PALJON TEKNIIKKAA
TARVITAAN

Tekniikkapelkoinen tai aivan siihen hassahtanut, molemmilla voi olla erinomaisesti toimiva verkkokurssi. Kun tietää mitä haluaa tapahtuvan, konstit kyllä löytyvät.

Placeholder Image

MILLAISIA PALIKOITA PITÄÄ SAADA TOIMIMAAN YHDESSÄ

Käydään läpi oleellisimmat palaset, jotka pitää saada loksahtamaan yhteen. Kaikki se mitä kurssikoneistoon kuuluu ja miten ihmeessä se sitten tehdään.

Placeholder Image

PERUSASIAT HYVÄÄN ASIAKASPALVELUUN KURSSILLA

Ilman asiakkaita ei ole palveluakaan, joten kilpailluilla markkinoilla kannattaa erottua huomaavaisella palvelulla. Koko matkan pitkin asiakaspolkua...

Mikä mekaanikko?

Rakennan yrityksille toimintaympäristöjä, tekniikkaa ja automatisoituja rakenteita Kajabi-alustalla ja ohjaan strategian kehittämisessä melkoisen kansainvälistä asiakaskuntaa. 14-vuotiaasta asiakaspalvelussa toimineena, erilaiset asiakaspalvelun perusteet ovat iskostuneet tiukasti selkärankaan. 20 vuotta yrittäjänä ovat marinoineet ja kypsyttäneet strategista ajattelua monipuolisesti ja viimeisen 5 vuoden syväsukellus digitaalisten palvelujen maailmaan on ollut herkullinen kirsikka kakun päällä. 

Rakkauteni systeemeihin ja prosesseihin kukkii, kun saan rakentaa yrittäjille toimivia kokonaisuuksia aina asiakkaiden tutustumisvaiheesta pitkäaikaisten kantisten huomioimiseen asti ja kaikissa jännittävissä vaiheissa sillä välillä. Tekninen ja strateginen osaaminen täydentyy kauniisti (kirjaimellisesti 😁👌) brändiosaamisella. Hiottu visuaalinen viestintä tuo asiakkailleni alitajuntaan asti pureutuvaa tehoa visujen ja brändin käyttöön digitaalisissa palveluissa ja niiden markkinoinnissa. 

Itse tehden tulee sopivaa. Joten paljon on tehty, nähty ja opiskeltu. Koettu. Ehkä siksi että osaisin palvella paremmin 😉.

PARHAAT VINKIT KURSSILLESI

...tästä et halua jäädä paitsi!!

Älä turhaan kolistele päätäsi seiniin

Käydään kurssin rakentamisen haastavimmat käänteet ja konstit siihen miten jo ensimmäinen versio kurssistasi on parempi kuin valtaosa muista.
Nappaa hyödyt talteen!!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ilmoittauduttuasi ehdit funtsia omaa kurssi-ideaa vielä mainiosti ennen webinaaria.
Kääritään hihat tositoimiin kunhan on ensin kuluteltu

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA